اینفوگرافی | شورای شهر مشهد به نمایندگی از مردم چه کرده است؟ ویدئو | حسامی: چشم انداز ۲۵ ساله تامین آب مورد نیاز فضای سبز مشهد از پساب‌ها محقق خواهد شد ویدئو | حاجی بگلو: توسعه همه جانبه شهر با تاکید بر مناطق کم برخوردار را به انجام می‌رسانیم ویدئو | سلیمی: توسعه خانواده محور و حمایت از زنان سرپرست خانوار از سیاست های کلی شورا ششم است ویدئو | فرهمندی: در دوره ششم شورا شهر مشهد تلاش کردیم از نگاه های سطحی فاصله بگیریم بیشترین فوتی‌ تصادفات موتورسیکلت در مشهد مربوط به عابر و سرنشین است | کاهش ۵۰ درصدی سوانح رانندگی امکان پذیر است ویدئو | موحدیان: تامین منابع و اتمام پروژه‌های نیمه تمام از راهبرد‌های شورای ششم بود ظهوریان: پویش مشهد مهربان بیانگر ماموریت کلان اجتماعی شهرداری است تدوین سند طرح جامع مدیریت پسماند مشهد با همکاری دانشگاه فردوسی سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در نشست خبری: شورای ششم برای توسعه متوازن شهر هدف‌گذاری کرده است | نیمی از بودجه عمرانی شهرداری مشهد در اختیار مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر است خط‌۳ متروی مشهد یکی از ایمن‌ترین ابرپروژه‌های کشور است مصدومیت ۵۰ نفر بر اثر سوانح رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث پارک و فضای ورزشی مخصوص بانوان در دستور کار شهرداری منطقه ۱۲ مشهد اولویت‌ مدیریت شهری مشهد استفاده از گیاهان خشک‌منظر برای فضاآرایی شهری است برخورد با تخلیه فاضلاب در کشف‌رود تا پایان اردیبهشت
سرخط خبرها

۱۵ بیمارستان در مشهد مجوز گردشگری سلامت دارند

  • کد خبر: ۸۸۸۹۷
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۸
۱۵ بیمارستان در مشهد مجوز گردشگری سلامت دارند
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۵ بیمارستان دولتی و خصوصی در این شهر مجوز جذب گردشگر سلامت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۵ بیمارستان دولتی و خصوصی در این شهر مجوز جذب گردشگر سلامت دارند.

به نقل ازوبدا، داوود خوش شکن افزود: از این تعداد بیمارستان‌های قائم (عج)، امام رضا (ع)، اکبر و طالقانی، دولتی هستند و ۱۱ بیمارستان خصوصی می‌باشند.

وی ادامه داد: بیمارستان‌های خصوصی نیز شامل بیمارستان‌های مهر، امام زمان (عج)، رضوی، سینا، پاستورنو، بنت الهدی، قلب و عروق جواد الائمه (ع)، آریا، بینا، مادر و موسی بن جعفر (ع) " هستند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این کلانشهر به دلیل وجود بارگاه منور رضوی و توان مطلوب بهداشتی و درمانی یکی از مقاصد گردشگران سلامت در کشور‌های مجاور است.

وی افزود: گردشگری تندرستی، گردشگری پزشکی و طبیعت درمانی در زمره انواع گردشگری سلامت به شمار می‌روند بطوریکه گردشگر تندرستی لزوما دچار بیماری خاص نیست، ولی برای استفاده از برخی امکانات برای پیشگیری از بیماری مراجعه می‌کند.

خوش شکن ادامه داد: گردشگر پزشکی به منظور درمان یک بیماری یا انجام یک عمل جراحی مراجعه می‌کند و در طبیعت درمانی نیز گردشگر برای برخورداری از امکانات درمانی یا بهبود برخی بیماری‌ها با استفاده از منابع طبیعی مراجعه می‌نماید و قصد درمان عارضه جسمی خاص مانند پسوریازیس، آرتریت، روماتیسم یا استفاده از چشمه‌های آب گرم را دارد.

وی گفت: در این راستا برنامه‌ریزی‌های لازم برای جذب گردشگر سلامت انجام شده تا از این صنعت برای ارتقای حوزه بهداشت و درمان در عرصه بین المللی بهره گرفته شود.

گردشگری سلامت (health tourism) به گردشگری پزشکی، گردشگری درمان طبیعی و همچنین گردشگری صحت، تندرستی و نیز پیشگیری تقسیم‌بندی می‌شود که در رشد اقتصاد سلامت نقش مهمی دارد.
هم اکنون ایران از مقاصد بزرگ گردشگری سلامت در منطقه است و کشور‌های همجوار مانند عراق، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان و سایر کشور‌های منطقه متقاضی استفاده از خدمات و امکانات ایران در این زمینه هستند.

پیش از شیوع کرونا سالانه حدود ۶۰۰ هزار گردشگر سلامت برای درمان به ایران می‌آمدند، کلانشهر مشهد بعد از تهران بیشترین گردشگر سلامت کشور را جذب می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->